pengeluar kain saman british

Pengilang premium baju Inggeris terperinci premium.

Perkhidmatan Pembuatan Suit Custom

Potong, Buat dan Potong dengan Huddersfield CMT.

Tandan Kain Premium

Tandan promosi mewah untuk tukang jahit dan tukang baju.

Pembungkusan Fabrik British

Huddersfield Tekstil kain

Huddersfield Tekstil fabrik-fabrik yang direka dengan mewah yang mewah datang dari bahan mentah yang terbaik dan dipasang dengan perhatian yang teliti kepada perincian. Setiap kain direka, dibangunkan dan dihasilkan kepada piawaian yang paling tepat, untuk merangkum individualisme.

Lihat Rentang Kain kami

Suit Anda Bermula Dengan Bahan Terbaik

Koleksi VV150s

Lelaki Mewah. Kain Saman Mewah yang benar-benar “Unik” Ini koleksi hebat reka bentuk S150 yang unik menggabungkan kemasan VV yang hebat dengan Drape yang belum pernah terjadi sebelumnya. Menyampaikan pemakainya rasa, tidak seperti kain lain.

Koleksi Naluri

Bebas, Cemerlang, Elegant.
Reka bentuk British terbaru dalam satu koleksi Sukan penting

Koleksi Integriti

MOHAIR berada dalam banyak pendapat pendapat tentang salah satu jenis kain yang paling indah di sana. “Mohair” merujuk kepada serat rambut kambing Angora, kambing itu dinamakan sempena ibukota Turki Ankara, yang secara sejarah dikenali sebagai Angora. Kepelbagaian Mohair dalam pelbagai jenis berat. Kain ini dibuat dengan komposisi dan pembinaan yang sesuai. Manfaat kain ini akan kelihatan dalam pelbagai iklim.

Koleksi Pinnacle

Kain di Huddersfield, England, ini 240 gms / 8.5 oz kain bulu denda baru yang halus dengan bijak memakai teknik finishing yang inovatif untuk memberikan sentuhan yang lebih baik dan sentuhan yang indah.

koleksi panama

Biasanya berfikir sebagai konsep moden kerana reka bentuk yang rumit – Walau bagaimanapun, sebenarnya, gaya tenunan yang boleh bertarikh kembali kepada ribuan tahun yang lalu – secara tradisinya dipanggil bakul tenunan yang anda boleh meneka bakinya. Ini adalah satu koleksi hebat bulu halus yang lebih ringan yang direka untuk memenuhi jangkaan seorang lelaki terhadap saman yang dipakai pada musim panas. Pemilihan kain yang terinspirasi yang menawarkan keselesaan suam melalui tenunan terbuka, yang bermaksud udara boleh beredar ke badan melalui kain yang disimpan satu sejuk. Terdapat dalam reka bentuk moden dan kontemporari.

Kedai Koleksi Kami

Huddersfield tekstil ltd adalah pakar pedagang kain bahasa Inggeris yang istimewa, yang menyediakan kain tulen panjang asli bahasa Inggeris dan pengalaman dalam talian yang unik. Kami adalah pintu masuk ke seluruh dunia untuk beratus-ratus tahun ketukangan bahasa Inggeris terbaik dan warisan Huddersfield, Yorkshire.

Koleksi VV150s

Koleksi Integriti

Koleksi Naluri

jahitan adat

Huddersfield CMT

Pasukan potong, membuat dan trim kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam kedua-dua runcit dan pembuatan. Kami tahu selok belok pakaian, kain, jualan, pengukuran, dan operasi perniagaan am.

Menggunakan keadaan jentera seni, dikombinasikan dengan teknik abad ke-tua dan beratus-ratus tahun pengalaman kolektif dari tukang jahit kami, membuat pakaian kami yang indah mungkin.

Platform pesanan kami yang disesuaikan membolehkan anda membuat profil dalam talian untuk setiap pelanggan, membuat pesanan baru, mengukur dengan analisis ketepatan, dan menguruskan almari pakaian klien anda.

 

Potong, Buat & Potong

Tahun pengalaman dalam pembuatan pakaian, pembuatan kain dan guaman.

Platform Pesanan Tersuai

Menguruskan almari pakaian pelanggan anda dan buat profil klien individu.

keadaan jentera seni

Teknik lama abad yang digabungkan dengan keadaan jentera seni.

harga yang sangat kompetitif

Perkhidmatan pelanggan yang fokus, kualiti teladan dan masa yang boleh dipercayai.
“Pembuat kain top England, tekstil Huddersfield, kini menawarkan beberapa CMT berkualiti tinggi pada nilai yang luar biasa.”

kedai sehenti

Pilih kain Bahasa Inggeris kami

Pilih dari kain Bahasa Inggeris premium kami.

Potong, Membuat dan Potong

Dapatkan pakaian anda untuk diukur di kemudahan CMT kami.

Dihantar ke kedai anda

Sediakan pakaian anda terus ke kedai anda.
01. Pilih kain anda

02. Lawati CMT kami

03. Dihantar ke kedai anda

Lawati Huddersfield CMT

Dunia tekstil huddersfield

Selamat datang ke dunia tekstil Huddersfield di mana kami menyelidiki sejarah kain kami dan mengapa Huddersfield adalah tempat terbaik di dunia untuk menghasilkannya dan banyak lagi mengenai proses dan pengembaraan kami.

Get In Touch!

We are proud to lead the field in customer support for the cloth industry. We visit and listen to our customers, form partnerships and help to promote both the traditions of our product and the services of the skilled tailors who trust us with their custom.

Visit Our Showroom

The Old Dye Works, Birkhouse Lane, Paddock, Huddersfield, UK, HD1 4SF

Call Us

+44 1484 810 292

Email Us

info@huddersfieldtextiles.com